Ik weet mijn inloggegevens niet meer. Hoe kan ik weer inloggen in mijn account van Online Zorgplan? - C-support Skip to main content

Ik weet mijn inloggegevens niet meer. Hoe kan ik weer inloggen in mijn account van Online Zorgplan?

1. Ga naar de inlogpagina van Online Zorgplan en klik daar op de link ‘Ik kan niet meer inloggen’.
  2. Vul uw gebruikersnaam of e-mailadres in en klik op ‘Versturen’.
  3. U krijgt een e-mail waarmee u uw account opnieuw kunt instellen.

Meer informatie over het online zorgplan lees u hier.