Ik weet mijn inloggegevens niet meer. Hoe kan ik weer inloggen in mijn account van Solvio?

Het is mogelijk dat u uw wachtwoord niet meer weet of dat uw wachtwoord van Solvio na een periode niet meer werkt. Vanwege het veiligheidsbeleid verzoekt Solvio om na een periode van inactiviteit van 6 maanden een nieuw wachtwoord aan te maken. U kunt in beide gevallen een nieuw wachtwoord aanmaken door de volgende stappen te ondernemen:

1. Ga naar de inlogpagina Solvio en klik daar op de link ‘Ik kan niet meer inloggen’.
  2. Vul uw gebruikersnaam of e-mailadres in en klik op ‘Versturen’.
  3. U krijgt een e-mail waarmee u uw account opnieuw kunt instellen.

Meer informatie over het online dossier in Solvio lees u hier.